perjantai 27. marraskuuta 2009

Räävitöntä shoppailua

Tämän helmiholistin blogia alkaa leimata tunnustuksellisuus - pikkuhiljaa lukijoille lieneekin jo selvinnyt, että erinäiset messut ja helmikaupat aiheuttavat aika ajoin hillittömiä ratkeamisia. Huolestuneena olen itse seurannut makuni kallistumista: kun vertaan edellistä ratkeamistani Fire Mountain Gemsillä, määrä tuntui korvaavan laadun - nyt olen tilannut vähemmän mutta kalliimpaa. Tosin myös kauniimpaa, joten ehkä se kannatti - ei ole kiva heittää joka nauhasta osaa suoraan roskiin.


Vasemmalta oikealle: isoja prehniittilätkiä (joiden laadussa on kyllä toivomisen varaa), isoja vääntyneitä viidakkojaspiskolikoita (Tai siis jungle jasper - mitäköhän se oikeasti lienee suomeksi? Joka tapauksessa minulla on näihin jo runokin valmiina!), isohkoja punaisia ja vihreitä säröakaatteja (miehen mielestä vihreät ovat ilmiselviä Turtlesien päitä), 8-millisiä sileitä ja fasettihiottuja ametisteja (joita siis alunperin lähdin tilaamaan), isohkoja ametistinugetteja, ihanan värisiä aqua terra -jaspiskolikoita ja ristin muotoisia villipitsiakaatteja.

Eikä siinä vielä kaikki - lähes tulkoon kaupan päälle sain vielä vaikka mitä:


Ylhäältä alas: punaisia makeanvedenhelmitikkuja (joista tein jo itselleni pikkujoulukorut), fasettihiottuja vuorikristallirondelleja, kaksi nauhaa pieniä sileitä vuorikristalleja, julmetun kalliita ja kauniita mutta minimaalisen kokoisia monivärisiä turmaliineja, litteitä fasetoituja fancyjaspisnugetteja, isoja fancyjaspiskolikoita ja valtamerijaspismarkiiseja (joista osa on sellaista kuraa, että joutuu suoraan roskikseen).

Eikä siinäkään vielä kaikki - kuin sattuman kaupalla silmiini osuivat tilauksenteon viime hetkillä huumaavan väriset ja OIKEASTI halvat, isot fossiilihelmet. Niitä sitten tilasinkin muutamia nauhoja:


Tummat nauhat näyttävät ruudullani näköjään liian tummilta: toiseksi ylin on purppuranvärinen ja kolmanneksi ylin yönsininen.

Seuraavalla kerralla luvassa kuvia Bali Handmaden lähetyksestä...

7 kommenttia:

katri kirjoitti...

Hihiii. :) Pitäähän ihmisellä nyt tarvikkeita olla.

Olen varmaan saavuttanut sen vaiheen helmeilyssä, että suurimman kuolausreaktion aiheuttivat törkeän kalliit turmaliinit. Joiden hinta vielä pompsahtaa, kun ei raaski käyttää. :D

Mukavaa viikonloppua!

Outi kirjoitti...

Ai kun kivaa nähdä, miten toisetkin ratkeavat - etten se ole aina vain minä, jolla mopo karkaa käsistä.... Ihania aarteita, lurps!

Akvis kirjoitti...

Kuin karkkikaupan ikkunaa katselisi... Sulle on tulossa mainio viikonloppu! :-)

Aina voi muistuttaa itseään siitä, että kalliimpiakin harrastuksia löytyy. Aika monta helmeä saa hankkia, jotta yltää vaikka harpunoston tasolle...

Mags kirjoitti...

Ja yksi poteellinen lisää! Ihanata, ihanata :-D :-D

(poteellinenhan tarkoitti positiivisesti kateellista...)

Miima kirjoitti...

Ihania värejä!

Jos ihan tosissaan oot suoraan roskikseen heittämässä jotakin noista, niin mielellään kävisin apajilla ennen roskakuskia. Laadulla ei mulle ole väliä, aattelin et niistä vois vääntää jotain nukkekotiin. Voidaan keskustella livenä tai yv:nä lisää.

Tarja K kirjoitti...

Voi kun kaunista, minä ihastui viidakkojaspiksiin :)

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

Täällä vihreänä- en turtlesmaisien helmien loisteesta- vaan silkasta kateudesta. Aivan kuten Akvamariini tuolla jo totesikin karkkikaupasta, täällä ollaan nenä kiinni ruudussa..
Upeita löytöjä olet tehnyt ja nuo punaiset mv- tikut... ihan itkettää kun mulla ei ole tuollaisia...