torstai 4. helmikuuta 2010

Pauline ja Adagio

Hups, niinpä vain vierähti kolmisen viikkoa ilman ensimmäistäkään päivitystä... Ihan toimeton en ole kuitenkaan korurintamalla ollut - muutamia tilaustöitä olen saanut aikaiseksi. Hieman tuntuu korujumi tekevän tuloaan, mutta kyllä se into aina helmiä hiplaamalla on tähän asti palannut!

Seuraavan setin kuva ei tee ametistien ja sage amethyst -akaattien väreille lainkaan oikeutta - en saa halpiskuvankäsittelyohjelmallani revittyä kuvista irti oikeaa sävyä sitten millään...

Pauline. (Nimi on mukailtu saajan nimestä.) Ametisti, sage amethyst -akaatti, makeanvedenhelmet, vuorikristalli ja sterlinghopea.

Seuraavaan koruun sain asiakkaalta kahdenkokoisia hematiitteja (pari purettavaa korua siis), joiden joukkoon ripottelin muutamia isompia hematiitteja, kahdenkokoisia vuorikristallirondelleja ja lasisia välihelmiä. Korun värit ja rytmi toivat minulle mieleen pianon koskettimet.

Adagio. (Tarkoittaa taidemusiikissa sitä, että kappale pitää soittaa hitaasti. Nimim. Itse mitään musiikista ymmärtämätön koruntekijä.)

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kummankin kuvan kohdalla sykähti sydän isosti <3

Akvis kirjoitti...

No tulihan tänne uusi postaus! :-)

Ihania koruja. Mua selvästi käännytetään sinisestä tykkääjäksi. Ensimmäisen kuvan koru olisi taas niin tulossa meille.

inkku kirjoitti...

Ooh, ihanihana Pauline!

Pirita kirjoitti...

Pauline on kaunis! Ametisti onkin hankala kuvattava, varsinkin tumma ametisti, kääntyy väri aina tumman violetista siniseksi. Itselläni alkoi onnistumaan kun työhuoneella on päivänvaloputket loisteputkilampuissa ja säädin kameran valon loisteputkiasetuksille niin alkoi toistamaan värit oikein. :)sitten kameran valotus kirkkaammalle ja jalustalla kuvat.

Adagio soi kauniisti! ;)

Heluna kirjoitti...

Pauline on kerrassaan kaunis! Adagio myös, taas yksi hematiittikoru joka miellyttää silmää vaikka hematiitti ei yleensä miellytäkkään.

Miira kirjoitti...

Kiitos, kamut! :) Ja Pirita, kiitos vinkistä, pitää kokeilla noita eri valkotasapainosäätöjä ametisteja kuvatessa!

Tarja K kirjoitti...

Tuo ametisti koru on kaunis, siinä on tyyliä....