tiistai 17. marraskuuta 2009

Mut köyhä kun tuhlaa niin taivaat soi

... sanoi jo Aaro Hellaakoski aikoinaan. Yleisön pyynnöstä tässä erään rutiköyhän helmiaddiktin messushoppailuja viikonlopulta:


Vasemmalta oikealle: ametistia, sinistä akaattia (jonka ihanan hehkuva sininen väri ei pääse tässä oikeuksiinsa), korallia (pyysin ruminta nauhaa, koska ne olivat minusta kaikkein kiinnostavimman näköisiä - myyjää tämä jostain syystä tuntui huvittavan) ja kolme nauhaa vuorikristalleja.

Onnittelin itseäni: ostin vain kuusi vaivaista nauhaa, ja niistäkin neljä oli sallittuja (eli tilaustöitä varten) - ainoastaan akaatit ja korallit olivat tuhlausta. Etsin myös edullisia fasettihiottuja ametisteja, mutta en löytänyt. Siis vain kuusi nauhaa! Paikkasin tätä karmeaa alisuoritusta eilen illalla Fire Mountain Gemsin sivuilla, josta oli korkeiden toimituskustannusten vuoksi "pakko" tilata (aika paljon) enemmän kuin vain ne fasettihiotut ametistit. Näette tällä tai ensi viikolla eilisiltaisen ratkeamisen seurauksia, jahka FedEx tuo lähetyksen.

Ostin myös kahta tilaustyötä varten HelmiQ:n ja Kiertoliikkeen osastoilta lasihelmiä ja siemenhelmiä sekä itselleni kellon.


Sorruin ostamaan myös yhden valmiin korun, Tuula Laukan tekemän keraamisen tuoksukorun. Iso sydänriipus on tummanpunainen ja se roikkuu nahkanauhassa, jonka voi pujottaa reikien läpi vaikka miten. Ihana!


Lisäksi ostin työkaluja: alasimen, sormuspinnan ja pieniä hopeasavimuotteja. Kiillotusrummut olivat loppuneet, täytynee tilata myöhemmin.


5 kommenttia:

Akvis kirjoitti...

Aaro oli niin viisas. :-D Kyllä siinä taivaiden lisäksi soi myös lompakko ja omatunto. Mutta minkäs teet, harrastuksista ei halua tinkiä.

Ihania löytöjä teit! Söpöjä nuo pikkumuotit.

Onneksi voi paikkailla nettikaupassa, jos löydöt päätyivät kuuteen nauhaan. :-)

katri kirjoitti...

Akaatit ja korallit eivät EIVÄT olleet tuhlausta, vaan löytö ja sijoitus tulevaisuuteen. Ihania. Olen samaa mieltä koralleista, rumuus on kauneutta.

Mags kirjoitti...

Ah ja voi!!!

PaulaL kirjoitti...

Nuo korallit on kyllä tosi hieno löytö!
Pikkumuotit on myös tosi kivat, pitää jostain hommata itellenikin tuollasia. Vois olla ihan tavallisissa savitöissäkin tosi käteviä :)

Ramori kirjoitti...

Wau mitä löytyjä olet tehnyt.. ja nämä sinun korusi.. huokaus kuinka kauniita!